Wij zetten ons al gedurende een paar jaar in als konijnenopvang. Hierdoor is ook het idee ontstaan om onze ervaring met de konijntjes, te gebruiken voor het uitbaten van het konijnenhotel. Voor de buitenkonijnen hebben we verblijven voorzien die 5 m² groot zijn. Voor de binnenkonijnen hebben we 2 ruime kamers voorzien, die we verdelen in ruimtes van 5 m², waar de konijnen ook altijd vrij in kunnen rondlopen. Zowel de buiten- als de binnenverblijven zijn voorzien van een schuilhok, wat speelgoed, vers hooi, eten en drinken. Wij voeren Science Selective aan de konijnen. Dit voer bevat 24% vezels, wat heel goed is voor hun spijsverteringsstelsel. U hoeft dus enkel het inentingsboekje mee te brengen. De konijnen moeten ingeënt zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Voor 1 konijn vragen wij 7 euro per dag. Voor 2 konijnen vragen we 12 euro per dag. Het is ook mogelijk om uw konijn een verzorgingsbeurt te geven. Dit houdt in: nagels knippen, borstelen, poep kort knippen, klitten verwijderen en in model knippen. Tijdens het logement krijgt u 20% korting op de normale prijs. Wil je foto's en video's zien van ons dierenhotel, bezoek dan zeker onze facebookpagina: Poezenwoef: dierenhotel.

 

  

Kort samengevat:

1 konijn 7 euro/dag
2 konijnen 12 euro/dag
3 konijnen 15 euro/dag
4 konijnen  20 euro/dag

In deze prijs is de verzorging, eventueel toedienen van medicatie en voeding inbegrepen. Zowel de dag van het brengen en het komen ophalen van het konijn tellen mee. 

Onthaal:

ma - zat: op afspraak tussen 10 - 12 uur

zon: op afspraak tussen 11 - 12 uur

De volledig dag wordt in rekening gebracht. Breng je je konijn op maandag en kom je ze op vrijdag halen, zijn dit 5 dagen x 7 euro.

Extra:

Het is ook mogelijk om het konijn een volledige verzorging te geven. Hiervoor geven wij 20% korting op de volledige verzorgingsprijs.

Wat mee te brengen:

  • Vaccinatieboekje
  • Eventueel eigen voer
  • Wij hebben geen Bancontact