Sinds een aantal jaren, zijn wij een tussenstation, voor konijnen, die een nieuwe thuis zoeken. Hiervoor werken wij samen met de organisatie Jodipro vzw. Door deze ervaring met konijnen is zo ook het idee ontstaan om ook een konijnenhotel op te starten. Wij hebben een ruime kamer voorzien waarin de konijnen, om toer, kunnen rondlopen en hun eigen hokje hebben. Wij vragen per konijn, 6 euro/dag en voor 2 konijntjes van hetzelfde gezin 10 euro. U hoeft enkel het inentingsboekje mee te brengen. Hokken staan hier ter beschikking, eten en verzorging zijn ook in de prijs, inbegrepen. De konijnen dienen ingeënt te zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Het is ook mogelijk om het konijn een verzorgingsbeurt te geven. Dit houdt in dat het konijn ontwold wordt, nagels worden geknipt, klitten worden verwijderd en het konijn wordt terug in model geknipt. Tijdens het logement krijgt u hiervoor, 20% korting. Om de rust van onze dieren te respecteren, werken wij op afspraak. Dit kan iedere dag tussen 10 en 12 uur en iedere werkdag tussen 17 en 19 uur. U kunt ons, hiervoor, contacteren op 0485/64.06.99.

  Voordelen van ons konijnenhotel:

 • Wij hebben ervaring met het verzorgen van konijntjes.
 • De konijntjes krijgen zowel korrel als groenvoer en voldoende hooi.
 • De dierenarts staat 24 uur ter beschikking.

 

Voorwaarden van ons konijnenhotel:

 • De konijnen dienen ingeënt te zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Gelieve het vaccinatieboekje mee te brengen.
 • Konijnen zijn heel stressgevoelig waardoor er altijd een risico bestaat dat uw konijntje mogelijk ziek wordt of kan overlijden gedurende het verblijf. Wij doen er alles aan om dit te vermijden, maar moest dit toch het geval zijn, treft Poezenwoef geen blaam.
 • Eventuele kosten ivm noodzakelijke tussenkomst van de dierenarts dienen door de eigenaar betaald te worden.
 • Bij reservatie vragen wij een voorschot van 50 euro te storten. Het overige bedrag wordt bij het uitchecken betaald. Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen Bancontact hebben.
 • Een maand na de bepaalde datum van afhaling zal het dier gerechtelijk thuis gebracht worden op kosten van de eigenaar.
 • Eventuele geschillen worden via het vredegerecht geregeld.
 • De prijs per dag bedraagt 6 euro per konijn. In deze prijs zit de huisvestiging, toedienen van eventuele medicatie en het verzorgen en eten geven van het konijn.

Kort samengevat:

1 konijn 6 euro/dag
2 konijnen 10 euro/dag
3 konijnen 12 euro/dag
4 konijnen 15 euro/ dag

In deze prijs is de verzorging, eventueel toedienen van medicatie en voeding inbegrepen. Zowel de dag van het brengen en het komen ophalen van het konijn tellen mee. Voor het ophalen en terugbrengen rekenen wij 1 euro/km.

Extra:

Het is ook mogelijk om het konijn volledige verzorgingsbeurt te geven. Hiervoor geven wij 20% korting op de volledige verzorgingsprijs.

Wat mee te brengen:

 • Vaccinatieboekje
 • Wij hebben geen Bancontact

 Voor meer foto's over ons kleinschalig dierenhotel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer foto's over ons kleinschalig dierenhotel: