Wij hebben onze woning katvriendelijk ingericht voor onze eigen katten en daardoor hebben wij besloten om ook andere katten bij ons te laten logeren. Door onze kleinschaligheid kunnen wij de katten de nodige verzorging en aandacht geven die ze verdienen. De katten leven gezamenlijk en hebben ook de vrije toegang tot de afgebakende buitenren van 100 m². Zowel de binnenruimte als de buitenruimte zijn ingericht met verschillende krabpalen, slaapplaatsen en mandjes, waar de kat tot rust kan komen.  U kan ons altijd vrijblijvend op afspraak bezoeken op het nummer 0485/64.06.99 of 0486/48.83.40. Wij zijn gelegen in Pulderbos 2242 (Zandhoven). Wil je foto's en video's zien van ons dierenhotel, bezoek dan zeker onze facebookpagina: Poezenwoef: dierenhotel.

 Opgelet: het hondenhotel is enkel nog tijdens de schoolvakanties geopend. De hond kan vanaf de vrijdag startend voor de vakantie gebracht worden en nog afgehaald worden, maandag na de vakantie. Het onthaal kan voor zowel hond, kat als konijn iedere dag, op afspraak, tussen 10 en 12 uur. Op zondag tussen 11 en 12 uur. Het kattenhotel en konijnenhotel zijn heel het jaar door geopend.

 

 

 Onze voordelen:

 ·        Huiselijke sfeer

 ·        Kleinschalig pension

 ·        Prijs/kwaliteit

 ·        Hygiënisch

 ·        Afgebakende kattenren (100 m²)

 ·        Voeding inbegrepen

 ·        15 jaar ervaring met dieren

 ·        Dierenarts is 24/24 uur bereikbaar

   

Voorwaarden:

·        Katten moeten min 14 dagen op voorhand ingeënt zijn tegen katten- en niesziekte. Gelieve ook het vaccinatieboekje mee te brengen.

·        Katten moeten wormen- en vlooienvrij zijn.

·        Katers moeten gecastreerd zijn.

·        Eventuele kosten ivm noodzakelijke tussenkomst van de dierenarts dienen door de eigenaar betaald te worden.

·        Bij reservatie vragen wij een voorschot van 50 euro te storten. Het overige bedrag wordt bij het uitchecken betaald. Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen Bancontact hebben.

·        Een maand na de bepaalde datum van afhaling zal het dier gerechtelijk thuis gebracht worden op kosten van de eigenaar.

·        Bij overlijden van een kat in het pension zal de dierenarts de doodsoorzaak vaststellen en een certificaat met eventuele oorzaken vermelden ten behoeve van de eigenaar. Alle kosten zoals autopsie, verbranding, extra-preventieve maatregelen, vallen ten koste van de eigenaar van de kat.

·        Het lichaam zal slechts 6 uur boven de grond gehouden worden, tenzij de dierenarts of wettelijke instanties anders beslissen.

·        De prijs per dag bedraagt 7 euro per kat. In deze prijs zit de huisvestiging, toedienen van eventuele medicatie en toegang tot Royal Canin brokjes en nat voer.

·        Bij meerdere katten van hetzelfde gezin wordt er ook rekening gehouden met een korting.

·        Eventuele geschillen worden via het vredegerecht geregeld.

·        Indien er uiteindelijk toch niet meer voor de kat kan worden gezorgd, vragen wij een vergoeding van 300 euro om de kat in orde te brengen en ter adoptie te zetten.

   

Kort samengevat:

 

1 kat

7 euro/dag

2 katten

12 euro/dag

3 katten

15 euro/dag

4 katten

20 euro/ dag

In deze prijs is de verzorging, eventueel toedienen van medicatie en voeding (zowel brokjes als nat voeding) inbegrepen. Zowel de dag van het brengen en het komen ophalen van de poes tellen mee. 

Onthaal:

ma - zat: op afspraak tussen 10 - 12 uur

zon: op afspraak tussen 11 - 12 uur

De volledig dag wordt in rekening gebracht. Breng je je kat op maandag en kom je ze op vrijdag halen, zijn dit 5 dagen x 7 euro.

Extra:

Het is ook mogelijk om de kat een volledige verzorging te geven. Hiervoor geven wij 20% korting op de volledige verzorgingsprijs.

Wat mee te brengen:

·        Vaccinatieboekje

·        Wij hebben geen Bancontact